Rënia e aftësisë së dëgjimit

Rënia e aftësisë së dëgjimit Rënia e aftësisë së dëgjimit ndodh kur një nga pjesët e veshit nuk funksionon normalisht apo rruga nervore dhe truri mund të janë të dëmtuar. Rënia e aftësisë së dëgjimit mund të jetë e lehtë deri në humbje të rëndë apo të thellë. Mund të shfaqet që në lindjen e … Continue reading Rënia e aftësisë së dëgjimit