Pse më shumë burrat se sa gratë kanë humbje të dëgjimit?

A e dini se më shumë meshkuj se femra vuajnë nga humbja e dëgjimit? Arsyet nuk janë biologjike por për shkak të faktorëve të stilit të jetesës. Degradimi natyror i dëgjimit mund të intensifikohet ose zvogëlohet në varësi të veprimeve tona . Qëndrimi pranë zhurmës së tepërt, puna në kushte me zë të lartë dhe … Continue reading Pse më shumë burrat se sa gratë kanë humbje të dëgjimit?