Blog – Cili është trajtimi më i mirë i tringëllimës së veshëve në vitet e fundit?

Trajtimi i tringëllimës në veshë pas vitit 2020. Tringëllima në veshë mund të jetë një simptomë frustruese dhe shqetësuese e humbjes së dëgjimit. Të vuajturit (Pacientët) zakonisht ‘dëgjojnë’ zhurmë, zile, gumëzhimë, gjëmim, fërshëllimë, kërcitje, pavarësisht se nuk ka asnjë burim të jashtëm të kësaj zhurme që ata dëgjojnë. Tringëllima në veshë mund të prekë njërin … Continue reading Blog – Cili është trajtimi më i mirë i tringëllimës së veshëve në vitet e fundit?