Blog – Pastrimi i aparatit të dëgjimit

Një rrobë që e përdorim çdo ditë, ajo bëhet shumë më shpejt pis. Kështu, rrobat duhet të lahen shpesh dhe shumë prej nesh rregullisht fshijnë telefonat dhe tastierat tona për të shmangur grumbullimin e ndotjes. A duhet të kenë të njëjtën vëmendje aparatet e dëgjimit dhe a duhet të pastrohen në mënyrë profesionale? Kur ju … Continue reading Blog – Pastrimi i aparatit të dëgjimit