Në klinikën tonë do të gjeni në çdo kohë bateri për çdo lloj aparati.

 

Bateritë janë origjinale të markës Siemens dhe ofrohen gjithmonë me një afat skadimi nga 2 deri në 3 vjet. Bateritë dallohen nga njëra tjetra nga ngjyrat e pakove të ambalazhimit.

Ato janë si më poshtë:

Madhësi 10 – E Verdhë

Madhësi 312 – Ngjyrë Kafe

Madhësi 13 – Ngjyrë Portokalli

Madhësi 675 – Ngjyrë Blu

Brand-et më të reja si SIGNIA, ECOPACKS dhe POWERONE i gjeni në klinikën tonë.