Signia prodhon Styletto: pajisje dëgjimi të teknologjisë më të lartë, për një dëgjim të përsosur

Signia prodhon Styletto: pajisje dëgjimi të teknologjisë më të  lartë, të disenjuara për një  dëgjim të përsosur

Styletto prodhuar nga Signia (Siemens-Sivantos) është aparati i parë i dëgjimit në botë që ka kombinuar teknologjinë premium(më të lartë), me një disenjo elegante.

  • Drejt një hapi në stil

I sofistikuar në formë, linjat e këndshme të Styletto-s, përshtatshmëria e rafinuar dhe materialet me cilësi të lartë, do të thotë që ju do të ndjeni ndryshimin sapo ta vendosni  atë. Ju mund të pëlqeni stilin tuaj, duke zgjedhur një nga tre kombinimet elegante të ngjyrave: Granit i errët  dhe argjend, blu ose ngjyrë ari, e bardhë si dëbora dhe ngjyrë ari në të kuqërremtë.

Subjekti që mban një aparat  Styletto gëzon për një produkt që jo vetëm duket shumë më i hijshëm se aparati i dëgjimit konvencional, por gjithashtu shërben edhe për një mënyrë  jetese aktive, siç janë pushimet e fundjavës jashtë qytetit apo udhëtimet e shpeshta e të gjata.

  • Përjetoni dëgjimin më të natyrshëm

Bazuar në platformën më të fundit të teknologjisë Signia, Styletto ofron eksperiencën më të përsosur të dëgjimit. Kjo përfshin të kuptuarit shumë më cilësor të të folurit në mjedise të zhurmshme nëpërmjet teknologjisë për një zë vetjak (Own Voice Processing) .

Styletto  lejon të shijoni një përvojë dëgjimi në çdo situatë. Nëse është një bisedë intime ose një diskutim me një grup miqsh, do të dëgjoni çdo zë me cilësi të shkëlqyeshme zanore, përfshirë dhe zërin tuaj. Styletto ju mundëson të kuptoni partnerin tuaj të bisedës me lehtësi edhe në vende të zhurshme, si fjala vjen një restorant popullor.

Styletto ofron terapi qetësuese edhe për zhurmat e veshëve (tinnitus), duke e maskuar këtë zhurmë.

 

Leave a Comment

(0 Comments)

Your email address will not be published. Required fields are marked *